Органа за контрол с разширен Обхват и нов Сертификат

02.04.2020Тита-Консулт

Органа за контрол с разширен Обхват и нов СертификатНа 28 и 29 ноември 2019г., представители на БСА (Българска служба за акредитация) извършиха Планов надзор и Разширяване обхвата на акредитация на ОРК (Орган за радиационен контрол) от вида С, на Тита-Консулт ООД.

Новите параметри на контрол са два:

  • Доза от гама, рентгеново и неутронно лъчение (важен параметър при радиационен контрол на здравни заведения, които извършват диагностика и лечение на различни заболявания);
  • Активност на гама-радионуклиди в различни материали (важен параметър за по-пълно охарактеризиране на взети проби/извадки от различни контролирани обекти, предимно индустриални).

Разширяването на Обхвата на акредитация на ОРК беше провокирано от търсенето на пазара и се надяваме, че така ще удовлетворяваме потребностите на все повече Клиенти.

В края на м. март 2020г., ОРК получи своя нов Сертификат за акредитация от БСА  и очаква своите нови Клиенти!

Повече информация за ОРК на Тита-Консулт можете да намерите тук, а за допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

https://www.thetaconsult.com/wp-content/uploads/2020/04/Сертификат_ОРК.jpg

Офис

ул. Лъвски рид, № 20                         кв. Манастирски ливади                     1680 София

Контакти

тел. : 02 / 964 0950                           моб.: 0885 105975                                e-mail: office@thetaconsult.com