Кариера в Тита-Консулт


ТИТА-КОНСУЛТ ООД желае да привлече в своя колектив млади специалисти  и да им предостави възможност за развитие и реализация. Няма лесен път към успеха, началото винаги е трудно, но ние можем да Ви осигурим необходимите условия за работа, образование и развитие, в приятна работна атмосфера. Единственото, което се изисква от Вас е да притежавате необходимите знания, желание и отговорност към работата!

Необходими са ни предимно кадри с технически специалности (инженерна физика, ядрена енергетика, електроника, електротехника, компютърни технологии и др.), които имат компютърна и чуждоезикова грамотност, обичат динамиката и разнообразието в работата, искат да се развиват и  обогатяват.

Защото работата не трябва да е само задължение, но начин човек да разкрие потенциала си.

В момента в ТИТА-КОНСУЛТ ООД има следните свободни позиции:

  • Физик, Електроника
  • Физик, Атомна физика

Ако имате желание да се включите в екипа ни, моля изпратете CV, в европейски формат (бланка можете да свалите от тук) и Мотивационно писмо на посочените e-mail адреси в обявите или лично в Централния офис на фирмата в гр. София (бул. Джеймс Баучер“ 5 A).

Офис

ул. Лъвски рид, № 20                         кв. Манастирски ливади                     1680 София

Контакти

тел. : 02 / 964 0950                           моб.: 0885 105975                                e-mail: office@thetaconsult.com