Доставка на апаратура

Тета-Консулт ООД предлага консултации, проектиране,  пускане в експлоатация, поддръжка и ремонт на широка гама от устройства за радиационен контрол и дозиметрия, контрол на процеси и рентгенови скенери за сигурност, произведени от едни от най-големите световни производители.

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

  • Радиационен контрол
  • Контрол на процеса
  • Рентгенови системи
  • Системи за сигурност
Радиационен контрол

Пълна гама от устройства за контрол на радиацията на водещи световни производители. Стационарни системи за контрол на радиацията с голям товар, мобилни устройства за измерване на гама лъчение, алф и бета замърсяване, лична дозиметрия и др.

Контрол на процеса

Контрол на процеса, базиран на измерване на йонизираното лъчение.

Накратко, този вид оборудване е система с източник на лъчение и детектор на лъчение, имаща много предимства в сравнение със стандартните средства за контрол на технологичните характеристики.
Повече>>

 

Рентгенови системи

Системи за рентгеново сканиране на всякакви товари – от малки багажни и течни съдове, до цели камиони, влакове и контейнери. Автоматично разпознаване на различни материали и обекти на интерес. Повече >>

Системи за сигурност

Разработване и реализация на проекти за видеонаблюдение, контрол на достъпа, домофонни системи и домашна автоматизация.

Офис

ул. Лъвски рид, № 20                         кв. Манастирски ливади                     1680 София

Контакти

тел. : 02 / 964 0950                           моб.: 0885 105975                                e-mail: office@thetaconsult.com